ChilekoffertenChileklubben har en egen koffert hvor det igjennom en årrekke er samlet ting fra Chile. Familier som har vært på hentereiser har bidratt til å fylle denne.
 

Chilekofferten inneholder:

Poncho,Panfløyte,Fløyte,Chilensk Flagg,lite og et stort, Mapuche flagg, (på kartong, og ett mykt), Forklaringer på symboler i Mapcuheflagget, Video fra Chile(VHS), Musikk-kassett med Hege Tunaal ( sanger av Violeta, Parra.),Musikk-kassett med Violeta Parra, CD med Cornelis Vreeswijk, Violeta Parra,,Mappe med brosjyrer fra Chile, Artikkel om Mapucher (svensk), Mynter og sedler, Bilder fra Barnehagen ” Penalolen” ( støtteprosjekt til Chileklubben), Bok: Chile los andes al pacifico.1995, med prisi chilenske pesos 11.960,-, Atlas de CHILE. Historia y Geografia para escolares, 1997, Los Mapuches – Héroes Olividados 1993

KrusNye flotte krus til salgs med Chileklubbens flotte logo på. Krusene koster 100,- kr pr/stk pluss porto. Vi håper selvfølgelig flest mulig kjøper krus til inntekt/støtte til klubben! Krusene er hvite med blå innside. Send en mail til klubbens mailadressepå info@chileklubben,no. Oppgi navn, adresse, postnummer og antall du ønsker å bestille.

De

El DicconaireTips til hentereisen:                                        Denne boken er anbefalt av Adopsjonsforum. Mange av de som har reist på hentereise har hatt stor nytte av denne. Den tar for seg mange daglige situasjoner som oppstår og kan være meget nyttig. Kan anbefales. Den kan bestilles på www.korinor.no                   Telefon: 22 65 71 24 Det finnes et spill som er meget godt egnet som heter " Bingo Ilustrado". Kjøpes også på samme sted.